Testimonials

Antoinette werkt in opdracht, zij schildert bijvoorbeeld portretten, huisdieren en stillevens. En veel is mogelijk.

Hieronder een paar testimonials van klanten.
Ook geïnteresseerd in een schilderij op maat? Neem dan via de mail contact op en Antoinette maakt een afspraak met u.
amhbrandenburg@gmail.com

Opdracht
Opdracht
Kitty’s

” A painter of exceptional talent who dares to explore various facets of objects but with a very distinctive style.Recently commissioned to paint cats and dogs, the result is simply extraordinary.
Truly gifted, a great artist in the making.”
Sutanto Win,  2013

Stilleven opdracht Reina Swart

“Een aantrekkelijk schilderij met een voorstelling van een dierbaar object en in kleuren die passen in mijn interieur waarbij traditionele en moderne technieken zijn gecombineerd – maatwerk met meerwaarde!”
Zwart Reina, 2012

philipsbloemen
“Ben van het begin enthousiast geweest over de werken van Antoinette, ze waren echter altijd te groot voor mij. Haar eerste werk op een houten paneel was precies ‘mijn maat’ en ik wist dan ook meteen dat ik dit graag wilde hebben. Het is gelukt en ik kijk er iedere dag met veel plezier naar; zó gedetailleerd en fijn geschilderd in prachtige natuurlijke kleuren”
de Kock-van Beerendonk Ine, 2015

Snert, in opdracht

Antoinette Brandenburg heeft voor ons in opdracht een prachtig schilderij gemaakt.
Onderwerp: stilleven van ingrediënten voor traditionele Hollandse erwtensoep (SNERT).
“Basis van die soep vormen spliterwten. Er gaat ook aardig wat vlees, spek en worst in de soep, maar we hebben ervoor gekozen alleen een compositie van de groenten met bijbehorende attributen te laten schilderen.

Al vanaf de idee-fase zijn wij nauw betrokken geweest bij het hele van de totstandkoming, en zeker ook toen ‘het ware werk’ begon. Uitvoerig zijn we steeds geïnformeerd over alle stappen en keuzes die moesten worden gemaakt. Zo nam Antoinette ons mee in een intrigerende schildertocht; de compositie en belichting van het stilleven, kiezen van het doek, basis maken, zoektocht naar het kleurenpalet, tientallen lagen olieverf, licht en donker, schaduwwerking, realiteit en verbeelding. En niet in het minst het verbeelden van die verdomd vele en ingewikkelde spliterwten!
Op verschillende momenten zijn we in het atelier geweest om de voortgang te bespreken, tussentijds soms ook een fotootje. Telkens waren we verrast over datgeen zij weer uit haar palet en penselen op het doek had weten te krijgen.
Bij dat alles gaat Antoinette hartstochtelijk, toegewijd, gedreven en met grote vakman(vrouw)schap te werk. Zij heeft een enorme kennis van het metier van ‘oude schilderkunst’ en weet haar ambachtelijkheid en creativiteit te vertalen in kleurrijke resultaten op het doek met een hele grote zeggingskracht.
Wij zijn heel erg blij en zeer tevreden met ons SNERT-schilderij en we genieten daar elke dag opnieuw van!”

Ferdi Janssen & André Mol, 2018