Nieuwbrief (eArtflits) lezen

Aan alle kunstliefhebbers en lezers van mijn eArtflitsen!

Aan alle kunstliefhebbers en lezers van mijn eArtflitsen!

Exposeren op twee locaties in Rotterdam
Van 1 december 2021 tot en met 31 januari 2022 exposeer ik het tweeluik “Monnik Devoot” & “Monnik Lachend” bij Lunchroom Koozie van der Takstraat 51, 3071 LK Rotterdam / Noordereiland.

Zondag 19 december van 15.00 uur – 17.00 uur kunt u mij bij Koozie, ontmoeten tijdens een optreden van het duo “Northern Ilse”. Northern Ilse maakt akoestische covers van de ‘60s tot nu. Perfect voor een knusse zondagmiddag. Plaatsen zijn beperkt.
Heeft u zin erbij te zijn, stuur dan een mail naar koozie.lunchroom@gmail.com

Pleased to meet you, is de titel van de openingsexpositie in Eenkunstcentrum, Kaatsbaan 8, 3082 DP Rotterdam. U kunt tot 11 december genieten van deze groepsexpositie, mijn schilderij “Ardennen” hangt er op een mooi plekje.

Kerstcadeau of leuke, veilige activiteit?
Bent u op zoek naar een leuk kerstcadeau of om zelf een leuke activiteit te doen; dan is een workshop “Klassiek fijnschilderen” misschien iets voor u. Ik geef workshops op aanvraag, bij voorkeur op zaterdagen maar andere dagen kan ook. De workshops zijn Coronaproof (max. 2 deelnemers) in mijn atelier in Rotterdam. Op mijn website vindt u nadere informatie.
www.antoinette-art.com

Met vriendelijke groet,
Antoinette MH Brandenburg
Kunstschilder