Nieuwbrief (eArtflits) lezen

www.antoinette-art.com
INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF? STUUR EEN EMAIL NAAR AMHBRANDENBURG@GMAIL.COM
eArtflits september 2018!

Antoinette MH Brandenburg
Kunstschilder

Aan alle kunstliefhebbers en ontvangers van mijn eArtflitsen

Update “Het Stadspodium Rotterdam kiest voor kunst”
Naar aanleiding van onderstaand bericht breng ik u via deze eArtflits op de hoogte van de plannen met betrekking tot het schilderen van een Rotterdams panorama met kunstenaars en Rotterdammers op het stadspodium.
Uitstel tot voorjaar 2019!
In overleg met de cultuurscout centrum en het stadspodium hebben wij besloten het project te verzetten naar het voorjaar (mei / juni) van 2019. In de komende periode ga ik aan de slag om de omwonenden en de kunstenaars uit het centrum bij het project te betrekken, sponsoren te zoeken en subsidie aan te vragen. Daarnaast geeft het ruimte om vooraf met de kunstenaars een concept panorama verder uit te werken.

Kunstenaars en Rotterdammers schilderen samen Rotterdams Panorama

Rotterdam – 23 augustus 2018 – ‘Win het Stadspodium & -park voor een dag!’. De prijs die het Stadspodium voor het eerst weggeeft, leverde tientallen inzendingen op. Van muziekevenementen, poëzie, het beoefenen van vechtsporten en verjaardagsfeestjes tot het presenteren van milieu-initiatieven. Stichting Stadspodium kon kiezen uit allerlei leuke, mooie en originele initiatieven. De jury boog zich over al deze ideeën, kijkend hoe deze aansluiten op de kernwaarden van het podium en park: ontmoeting, bezinning en meedoen. Vandaag maakt de stichting de winnaar bekend: het voorstel van Antoinette MH Brandenburg om samen met 20 kunstenaars en Rotterdammers een Rotterdams Panorama te schilderen, mag dit gedurende één dag realiseren in het hart van de stad.

Bedankt voor uw stem!

Het is helaas niet gelukt voldoende stemmen te krijgen voor de expositie Artrooms London. Desondanks ben ik toch blij met alle lezers van mijn eArtflits die op mij hebben gestemd!
Ik overweeg om mee te gaan doen met Artrooms Rome 2019, ik houd u via mijn mailing op de hoogte.

Kunstroute Kralingen
Op 13 & 14 oktober 2018 exposeer ik in Prorege aan de Oudedijk 113 in Kralingen, u bent van harte welkom tussen 12.00 uur – 17.00 uur.

http://www.kunstroutekralingencrooswijk.nl/site/index.php/category/kunstenaars-2018/

Zonnige groeten,
Antoinette MH Brandenburg
Kunstschilder
amhbrandenburg@gmail.com