Nieuw schilderij: Rode ibis

Rode Ibis

Dit schilderij is geschilderd naar aanleiding van een bezoek aan het oceanium in Valencia (2017) waar deze prachtige vogels te zien zijn. De achtergrond is een impressie van een fietstocht in Bangkok (2016)
qua beweging en kleuren.

Eén gedachte over “Nieuw schilderij: Rode ibis”

  1. Nu al weer een jaar heb ik schilderles van Antoinette. Eens per 3 a 4 weken rijd ik vanuit Oegstgeest naar Rotterdam voor 3 uur schilderen in haar gezellige en lichte atelier. Ik had geen enkele ervaring met olieverf, en eerlijk gezegd sowieso weinig ervaring met schilderen maar ik vind het heerlijk om te komen; Antoinette is een rustige, stimulerende docent; zij voegt zich naar mijn tempo en iedere keer leer ik weer veel van haar. Ze doet dat op een manier die ik als zeer prettig en opbouwend ervaar; ik verlaat haar atelier eigenlijk altijd met het gevoel; hé is het nu al weer afgelopen…wat jammer! Het portret waarmee ik bezig ben, vordert gestaag en zij leert me stap voor stap geduldig te kijken en te schilderen. Bijna meditatief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.